Lena V. Coaching

lykke kurs

Alle  strever vi etter å oppnå lykke i livet. Kjøpe ting, reise, oppleve, trene og gå en tur ute i natur- nesten ALT vi gjør er rettet mot å finne lykkefølelsen. Flere filosofer og forskere prøvde å finne ut hva lykke er og hvordan man kan  «jage» denne følelsen. Moderne forskere vet svaret. Jeg har vært  student ved verdens eneste kurs ved University of Berkeley «The Science of Happiness» og deler gjerne mine kunnskaper om lykkefølelsen på diverse områder i livet.

Jeg tilbyr :

Bedriftsforedrag

Workshop og Kurs

Livscoaching

Her er mine foredrag og kurs 2017:

«Jobblykke! Er det mulig?»: et foredrag med påfølgende coaching som garantert løfter opp bedriften din! Det å ha lykkelige ansatte tjener både den ansatte og bedriften.

«Lykken rundt deg» : vi jager lykken, men den er her, her og nå. Hvordan finne den? Gode vaner som fremmer lykkefølelsen.

 

Kontakt meg i sosiale media:

Instagram: lifecoach_lenav

Facebook: Lena V. Coaching eller Lena V.